Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Hogyan csináljam?  – egyediség lakástextilekkel

Hogyan csináljam? – egyediség lakástextilekkel

2021. 05. 31. 15:16:21

Úgy érzed otthonodból hiányzik valami plussz? Szeretnéd ha egyedibb lenne, jobban tükrözné egyéniségedhez? Irigykedve nézed a lakberendezési magazinok borítóit?

A végső stílus és hangulat megvalósítása a lakástextilek harmóniáján múlik, amely könnyen megvalósítható pár szabály betartásával.

Cikkünkben összefoglaltuk, hogyan alakíthatod ki álmaid otthonát a díszpárnák, függönyök, ágytakarók és szőnyegek ügyes megválasztásával!

Hogyan csináljam? – térelválasztás falak nélkül

Hogyan csináljam? – térelválasztás falak nélkül

2021. 05. 05. 12:46:46
Te is ötleteket keresel egy tér leválasztására? A homeoffice megnehezíti az életed, de nem szeretnéd az otthonod kialakult egységét emiatt felborítani? Hallottál már a térelválasztás különböző módjairól, de nem tudod hol kaphatnál használható ötleteket és megoldásokat készen? Neked is fontos, hogy ne csak funkcionális, de minőségi és igényes megoldások vegyenek körül? Cikkünkben használható és minden igényt kielégítő megoldásokat gyűjtöttünk össze a térelválasztástól a díszítésig.
Otthonteremtési program 5%-os ÁFA: Kinek jár?

Otthonteremtési program 5%-os ÁFA: Kinek jár?

2020. 12. 01. 16:27:41
Megkísérlem egyszerűen és mindenki számára érthetően összefoglalni, hogy Magyarország legnagyobb otthonteremtési programjának elemei kinek is nyújthatnak segítséget. Minden alkalommal más támogatás részleteinek járunk utána. Ma foglalkozzunk a meghirdetett 5% ÁFA-val az új értékesítésű ingatlanok esetén.